Mer info för dig på Volkswagen

Arbetar du på Volkswagen? Detta ordnar vi för dig...

Restaurangen
Vår restaurang har öppet mellan klockan 7.15 – 15.45. Du är varmt välkommen att sitta och arbeta i matsalen.

Frukost i matsalen
Serveras mellan klockan 7.15 – 9.45. Antingen att äta hos oss i restaurangen eller att ta med.

Välj mellan olika sorters smörgåsar, gröt, ägg, juicer, smoothies, energishots, yoghurt, flingor, kaffe, latte och cappuccino.

Lunch i matsalen
Vi serverar lunch mellan klockan 10.30 – 13.00. Vi erbjuder alltid ett flertal rätter att välja mellan, nybakat bröd, en stor salladsbuffé och måltidsdryck. Kaffe på maten bjuder vi på!

Vi serverar Svenskt kött och Svensk kyckling på vår lunchmeny. Något vi är väldigt glada och stolta att kunna erbjuda dig som gäst hos oss.

Populärt är att du tar maten och själv bestämmer hur mycket och vad du vill ha på tallriken. Lunchen går även att ta med i portionslåda. Du kan även plocka din egen sallad och komplettera med att köpa till protein i låda. Vi har även färdiga salladstallrikar och ibland sushi och poké bowl.

Lunch till möte och konferens
Vill du ha ett ostört lunchmöte? Då finns en gästmatsal i direkt anslutning till matsalen. Ät lunch och diskutera affärer på samma gång!

Bord bokas på 08-553 865 75 eller kontakta oss direkt i matsalen.

Mötesfika 
Vi erbjuder en mängd olika varianter av förtäring till ert möte. Goda smörgåsar, juicer, fikabröd, kaffe, mineralvatten mm. Vi gör iordning en vagn som du antingen hämtar i matsalen eller som vi levererar till konferensrummet. Här hittar du vårt utbud.

Beställ hos oss, via e-post eller på 08-553 865 75, gärna minst tre arbetsdagar innan.

Avtackning och bemärkelsedag
Vi hjälper gärna till med mat och dryck, antingen om ni vill vara på avdelningen eller i vår matsal. Här hittar du vårt utbud.

Frukt och kaffemaskiner
Vi ombesörjer även fruktkorgar och kaffemaskiner på avdelningarna.

Catering
Vi har ett populärt cateringutbud. Du hittar det under rubriken Catering överst på sidan. Som VW-anställd erhåller du 10% rabatt på våra bufféer.

Kom i kontakt

Har du frågor om våra beställningar? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!