Krogen hittar hem
Antingen hämtar du maten hos oss och tar på dig kockmössan själv och imponerar på gästerna eller så tillagar våra kockar det sista på middagen hos er och lägger upp den fint på tallrikar. Komponera ihop din menyn efter tycke och smak.
Pris per person, inklusive moms, för företagsbokningar tillkommer moms. Minimum 12 personer per beställning. Beställ hos oss, via e-post eller på 08-550 330 33, gärna minst fem arbetsdagar innan leverans. Vi tar emot ett begränsat antal bokningar, var gärna ute i god tid. Maten läggs upp på porslinsgods, färdigt att ställa fram på bordet.
Vi är vana att laga specialkost som passar alla utan att tumma på kvaliteten, berätta för oss om eventuell matallergi eller intolerans så hjälper vi dig. Specialkost ordnas mot en kostnad på 75 kr pp.
Bakad lax, serveras med kräftsallad med sparris och basilikaslungad gnocchi
205 kr per person
Halstrad rengbågsfilé, serveras med stuvad potatis i smörsås med forellrom samt primörer
225 kr per person
Snabbrimmad torskrygg, serveras med buljong, svamp och spetskål samt potatispuré
265 kr per person
Parmesanbakad färsk norsk lax, serveras med rostad tomatdressing, grön sparris samt citronstött potatis
225 kr per person
Majskycklingbröst, salviasky, ugnsbakad tomat -och fetaostsallad serveras med polenta med ost och örter
225 kr per person
Ankbröst, serveras med marsalavinsås, apelsin och lök, pumpapuré samt rostad mandelpotatis
245 kr per person
Helstekt fläskfilé, serveras med bearnaisesås samt potatiskaka med parmesan
195 kr per person
Fläskfilé bakad med Serranoskinka, salvia och vitlök, serveras med svamprisotto och skysås
225 kr per person
Flankstek, serveras med grönpepparsås och hasselbackspotatis
255 kr per person
Biff, serveras med Bourguignonragu med sidfläsk, lök och champinjoner samt potatisstomp
275 kr per person
Oxfilé med färska örter, serveras med portvinssås, tryffelkokta primörer samt potatisgratäng
295 kr per person
Helstekt oxfilé, serveras med betor med svamp och örter, timjansky samt potatis-och västerbottenostkaka
295 kr per person
Oxfilé tournedos, serveras med cognacgräddsås, tryffeldoftande primörer samt potatiskrokett
315 kr per person
Oxfilé Provencale med örter och vitlök, serveras med rödvinssås, balsamicokokta cocktailtomater samt potatisgratäng
295 kr per person
Oxfilétournedos, serveras med rödvinssky, tryffelbearnaise, tomatsallad samt potatiskaka med parmesanost
315 kr per person
Kalvytterfilé, belugalinser, ugnsbakade småtomater och skummig jordärtskocksås samt örtslungad potatis
275 kr per person
Kalvytterfilé, serveras med cognacgräddsås, tryffeldoftande primörer samt potatiskrokett
275 kr per person
Grillad kalvytterfilé, serveras med kantarellsky, primörsallad samt hasselbackspotatis
285 kr per person