Mat för prestation

På plats i Rio och London för OS

Äta för att prestera bättre

Jenny Tilegrim samarbetar med SOKs kostteam (Sveriges Olympiska Kommitté). Kostteamets främsta uppgift är att säkerställa ett bra kostintag till våra elitidrottare inför och under stora mästerskap med fokus på OS. Det handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för att kunna träna hårt och få kroppen att ta åt sig av träningen, att kvittera ut maximalt helt enkelt.

Bra mat ger bra resultat!
Under OS i Rio arbetade Jenny med simlandslaget och bl.a. Sarah Sjöström.

Jenny har tidigare varit med på plats med längdlandslaget under OS i Vancouver 2010 och tillsammans med simlandslaget och selingslandslaget under OS i London 2012.

OS London 2012

SWE Sailing team

På plats under OS stöttade vi teamet med bra och nyttig mat, så att de kunde fokusera på att prestera som bäst när det gällde.

I ett hyrt hus såg vi till att teamet fick bästa tänkbara uppladdning inför och under OS. Vi arbetade med teamet under ett flertal värlscuptävlingar innan OS i London 2012.

Med ett anpassat matupplägg som innefattade såväl inividuella lunchpaket som anpassades för att kunna ätas i båtarna, mellanmål, återhämtningsmål och middagar för att svetsa samman teamet.

VM Perth, Australien 2011

SWE Sailing team

Jenny var på plats i Perth, Australien tillsammans med Swe Sailing Team under VM 2011.

Svenskhuset, låg endast 10 minuter från marinan. Jenny fanns på plats för att säkerställa en bra kosthållning för teamet. Upplägget liknande det som vi tidigare arbetat in under sommaren på OS-arenan.

Höghöjdsläger Spanien, Sierra Nevada

Svenska simlandslaget

I Sierra Nevada, Spanien tränar svenska simlandslaget några perioder under året på hög höjd. Jenny var på plats som en del i SOKs satsning på kosten. Under delar av lägret hjälpte jag till med att säkerställa bra mat genom att försärka den mat som serverades på träningscentret samt att skapa en dialog kring mat, träning och tävling.

OS Vancouver 2010

Längdskidor/ Skidskytte

Jenny arbetade tillsammans med SOK och Svenska längdlandslaget inför OS Vancouver 2010. Jenny var med under de svenska längdskidåkarnas uppladdning inför OS i Canada som gick av stapeln i mitten av februari 2010.

Uppladdningen skedde på hög höjd i Apex och i vackra Mount Washington. Jag såg till att skidåkarna fick i sig en massa god och nyttig mat för att kunna prestera på max. Det lagades mycket mat till teamet, sex måltider varje dag!

Veckans lunch
Kika på vår matsedel
God cateringmat
Mer om vår catering hittar du här
Kontakta oss
Vi hjälper dig gärna!