Om vår catring mat

Vårt kök är hjärtat i verksamheten

Vårt kök är hjärtat i verksamheten och våra kockar lägger ner samma energi och passion oavsett tillställning – vare sig det är bankettmiddag, ett kalas eller dagens lunch i vår matsal. 

Vi tillagar maten i vårt kök och lägger upp den på porslinsfat, färdig för att ställas fram på bordet. Varm mat levereras på fat i värmeskåp som enkelt kopplas in i ett vanligt eluttag för varmhållning.

Har du egna idéer eller tankar, kontakta oss så förverkligar vi dem!

 

Så funkar det

Maten hämtas i vårt kök på Hantverksvägen 9 i Södertälje.

Önskar du få maten levererad ordnar vi det mot en extra kostnad som baseras på beställningens storlek, tid och plats. Eller varför inte låta någon av våra kockar tillreda maten hos dig, just för att den ska bli så bra som möjligt? Allt efter dina önskemål!

Är någon av era gäster allergiker eller har andra speciella behov? Vi är vana att laga specialkost som passar alla utan att tumma på kvaliteten, berätta för oss om eventuell matallergi eller intolerans så hjälper vi dig. 

Pris per person, inklusive moms, för företagsbokningar tillkommer moms. Minimum 12 personer per beställning. Beställ hos oss, via e-post eller på 08-550 330 33, gärna minst fem arbetsdagar innan leverans. Vi tar emot ett begränsat antal bokningar, var gärna ute i god tid. 

Vi är vana att laga specialkost som passar alla utan att tumma på kvaliteten, berätta för oss om eventuell matallergi eller intolerans så hjälper vi dig. Specialkost ordnas mot en kostnad på 75 kr pp.

Kom i kontakt

Har du frågor om vår catering? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!