CATERING

NÄR DU VILL UMGÅS MED DINA GÄSTER

Du vet väl att vi gärna hjälper dig med catering så att du får mer tid att umgås med dina gäster? Vi ordnar maten till middagen med vännerna, din födelsedagsfest, er bröllopsmiddag och olika företagsevent.

Våra bufféer är alltid uppskattade. Vi gör även mingelbrädor fyllda med god plockmat som ställs fram direkt på bordet. Alltid hemlagat med riktigt fina råvaror. Du hämtar enkelt maten i vårt kök. Behöver du hjälp med leverans eller personal ordnar vi förstås det. 

Att ringa och prata mat med oss kostar förstås ingenting, inte heller en offert. Det är nu vi skapar oss en bild om vad och hur du vill ha. Vid vårt första kontakt utgår vi från era önskemål, idéer och tankar och arbetar sedan vidare därifrån för att tillsammans skapa något riktigt bra.

 SÅ FUNKAR DET

Läs mer om hur du bokar catering här.

Pris per person. Minimum 12 personer per beställning. Beställ hos oss, via e-post eller på 08-550 330 33, gärna minst fem arbetsdagar innan leverans. Vi tar emot ett begränsat antal bokningar, var gärna ute i god tid.    

TAKE AWAY 

Har du svårt att hinna med i vardagen men vill ändå äta god och vällagad mat? Vår kyldisk är fylld med hemlagad mat som du enkelt köper med dig hem.

Psst! Varje fredag erbjuder vi Veckans Middagskasse - en extra god middag som vi förberett för dig, en perfekt start på helgen! 

 

CATERING TILL MINNESTUND 

Vi samarbetar med Fenix begravningsbyrå och erbjuder vår catering till er begravningscermoni med efterföljande minnesstund. Läs mer på deras hemsida här.