MER OM MATMÄSTARNA

Matmästarna drivs av Jenny Tilegrim med personal sedan 1 år.

Bolaget bildades 2007 då även lunchrestaurangen i Volkswagenhuset öppnades.

Navet i företaget har alltid varit våra medarbetare, vårt kök samt passionen för god och vällagad mat. Vi är ett bra team och de flesta av oss har arbetat många år tillsammans, alla med olika personligheter, erfarenheter och olika nationaliteter, som alla bidrar med sitt bästa till företaget.

Tidigare hette vi Alla Tiders Matlagare Södertälje och namnet byttes våren 2017 till Matmästarna när företaget blev helt familjeägt.

mer om jenny TILEGRIM

  Jenny är Matmästarnas VD och grundare. Tillsammans med sina medarbetare driver hon restaurangen Matmästarna i Södertälje och erbjuder catering i hela Stockholmsområdet, både till vardag och till fest.

Jenny lagar även mat åt OS-landslagen och har arbetat med svenska landlag för längdskidåkarna, seglarna och simmarna. Hon har bl.a. varit med på tre OS: Vancouver 2010, London 2012 och Rio 2016.

Det är omöjligt att prestera på topp utan rätt mat. Dessutom gör god, nyttig och vällagad mat dig lycklig!, säger Jenny Tilegrim.

Jenny har hunnit att ha många ansvarsroller inom restaurangvärlden. Hon har också medverkat i Tv-programmen Nya landgång och Atleterna samt skrivit recept för tidningen Runners World. Matintresset har hon gett vidare både till sin systerdotter Mangalika och 9-åriga dotter Noëlle, som båda tänker jobba i restaurang när de blir stora. 

Förutom maten har Jenny även ett stort miljöengagemang och alla matrester från Matmästarna förvandlas till biobränsle.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!