JOBBA MED OSS?

Torsdag 1 februari 2018

Läs mer här!
Läs mer här!

JOBBA HOS OSS

Matmästarna driver Volkswagen Groups lunchrestarang i Södertälje där ca. 700 portioner mat tillagas dagligen, både för servering i matsalen och leverans. Vi har även ett catering- och konferensutbud, frukost och en mindre matsal för affärsluncher.

 

KOCK

För att stärka vårt kockteam söker vi en engagerad kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.


Vi söker dig som är utbildad kock, driftig och engagerad. Mat är någonting du brinner för. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, ha fin känsla för service och gilla gästkontakt.

Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.
I gengäld ingår du i ett trevligt team. Hos oss trivs många länge.
 
Arbetstiden är huvudsakligen dagtid, från måndag till fredag. Helgarbete förekommer. Tjänsten finns i Södertälje. Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Det är mediterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet. Körkort är ett plus. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan eller frågor till info@matmastarna.se