VI SÖKER EN 1:E KOCK /KOCK

 
Matmästarna driver Volkswagen Groups populära lunchrestaurang i Södertälje där ca 700 portioner mat tillagas dagligen både för servering i matsalen och för levereras. Vi serverar även frukost och affärsluncher. Därutöver har vi en ständigt växande catering- och konferensverksamhet och ett eget take away-koncept.

För att stärka vårt kockteam söker Matmästarna en engagerad kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.

Vi söker dig som är utbildad kock, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, har fin känsla för service och gilla gästkontakt. Du ska också kunna det svenska köket och vara intresserad av klimatsmart vegetarisk mat.

Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.

I vår verksamhet ansvarar 1:e kocken för att, tillsammans med kökschefen, styra och lägga upp arbetet i köket samt att beställa de varor som behövs i verksamheten. Självklart kommer du även att vara med i produktionen av vår goda mat!

Som gengäld kommer du att ingå i ett trevligt team på ett bra företag. Hos oss trivs många länge. Arbetstiden är huvudsakligen dagtid (kl 7-16), måndag till fredag. Visst helgarbete förekommer. Tjänsten finns i Södertälje.

Det är meriterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet.
 
Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav. Flytande i svenska språket är ett måste. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
 
Välkommen med din ansökan eller frågor till jenny@matmastarna.se eller 070-573 22 36